oglasi

Drugi mediji o HrvatskiOglasi.com

oglasi
 Svi oglasi Unesi oglas Katalog firmi


HrvatskiOglasi.com je vrlo posjeæen Web oglasnik u Hrvatskoj i inozemstvu sa više od 330.000 posjetilaca mjeseèno ili 9000 dnevno koji proèijtaju više od 7.000 raznih oglasa dnevno na našem oglasniku (12.02.2012). Tu smo od 2oo3. i jedni smo prvih internet oglasnika u Hrvatskoj i regiji. Proèitajte što o nama misle drugi mediji u Hrvatskoj.www.HRT.hr
HRT - TV program - Dobro jutro Hrvatska, 11.1.2006.
"Današnji web portal: www.HrvatskiOglasi.com Meðu mnogim internetskim stranicama koje se bave oglašavanjem, za vas smo pronašli još jednu. Sve vezano uz kupovinu, razmjenu ili prodaju možete potražiti na adresi www.HrvatskiOglasi.com. Potragu možete poèeti pomoæu tražilice koju æete naæi nakon ulaska u oglasnik, ali možda je ipak najbolje da lagano pregledavanje zapoènete po ponuðenim kategorijama. Osim pregledavanja veæ ponuðenog sadržaja, i vi možete predati oglas u rijeèi i u slici."

oglasi
HRT.hr

www.Monitor.hr
Web portal Internet Monitor 11. 01. 2005.
"Hrvatska i inozemstvo  Još jedan oglasnik na webu, HrvatskiOglasi.com, pokriva podruèje cijele zemlje, pretražuje se po regijama, odnosno županijama, a dodatni izbor predstavljaju oglasi iz inozemstva. Broji gotovo 6000 aktualnih oglasa, koji su vidljivi 3 mjeseca od dana postavljanja. Sustav je jednostavan, možete oglasiti ponudu ili potražnju sa slikom ili bez nje, a osim brojeva telefona i mailova, postoji i opcija linkanja na sajtove, ako oni imaju veze sa postavljenim oglasom."  
 oglasi
 Monitor.hr

www.Dobarglas.com
Web stranica o poslovnosti hrvatskih tvrtki, komentari korisnika: 10.11.2005.
"Meni je ovaj oglasnik bas super jer se brzo snadjem i sve mi je pregledno, a svi oglasi su od znacaja i nema sale i pornografije." 13.01.2006. "Najbolji online oglasnik u nas. Jednostavan i brz ."
oglasi
 Dobarglas.hrr


KONTAKT  |  PODRŠKA

© Copyright 2003 - 2017   HrvatskiOglasi.com   Sva prava pridržana